Våre rom

 

Bjørnefjorden Gjestetun har 30 enheter til gjestenes disposisjon.

Vi tilbyr overnatting i  gårdstil, og kan tilby dobbeltrom, enkeltrom og junior suiter. Vi har også 2 små hus for de som setter pris på ekstra komfort og intimitet. Husene har blant annet kjøkken, og kan allokere fra 2 til 6 personer. Alle våre rom har egne navn.

Kårhuset. Hus i enkel stil med gang, stue med salong og TV, kjøkken, bad og ett soverom med dobbelseng (kan deles) i 1.etasje. Soverom med 4 enkle senger i 2. etasje. Utsikt mot fjorden.

Vognhuset. Hus med entre, stue med salong og TV, langbord, kjøkkenkrok, soverom med dobbelseng og bad. Stuen kan benyttes til kurs for små grupper opp til 8 personer. Stor balkong med utsikt mot fjorden.

IMG_0934  IMG_1015

Smalahuset. Junior suite. Flott rom med salong, TV, skrivepult og soverom med dobbeltseng. Balkong med utsikt mot fjorden.

Stallen. Junior suite. Flott rom med salong, TV, skrivepult og soverom med dobbeltseng.  Balkong med utsikt mot fjorden.

Kalvagarden. Junior suite. Stort rom med salong, TV, skrivepult, dobbelseng (kan ikke deles) og bad. Balkong med utsikt mot fjorden.

Hønsehuset. Junior suite. Stort rom med salong, TV, skrivepult, soverom med dobbelseng (kan ikke deles) og bad en trapp ned. Balkong med utsikt mot fjorden.

Hanekammen. Stort rom med entre, stue med salong, TV og skrivepult. Soverom med dobbelseng (kan deles) en trapp opp og 1 enkel seng. Bad (egen inngang)

Dronningsete. Junior suite. Stort rom med entre, stue med salong, TV og skrivepult. Ett soverom med dobbelseng (kan ikke deles), samt mindre soverom med to enkle senger. Bad. Balkong med utsikt mot fjorden.

Runerommet. Junior suite. Stue med salong, TV og skrivepult. Soverom med dobbelseng (kan ikke deles) og bad. Terrasse. Utsikt mot fjorden.

Jomfruburet. Junior suite. Stort rom med sitteplass, TV, skrivepult og dobbelseng (kan ikke deles) og bad. Terrasse. Utsikt mot fjorden.

Dobbeltrom og enkeltrom i Hovedhuset: dobbel-, enkel- eller twin-senger, skrivepult, TV, bad. Noen rom har balkong og utsikt. 

Booking & Review