God mat og drikke!

Vi setter vår stolthet i å servere god mat og godt drikke. Vi  jakter på råvarer av ypperste kvalitet, enten det er fisk, skalldyr, frukt, grønnsaker eller kjøtt. Kjøkkensjefen vår sørger for at råvarene, mange av dem lokale, tilberedes med respekt for tradisjoner, stor arbeidsglede og raffinerte vrier. Dog uten jåleri.

Vår matfilosofi

De gode smakene –  Uansett anledning-  selskap, fest, kick-off, bryllup, julebord, lunsj og middag – alt i nærheten av Bergen.

Gjestetunet bruker mange lokale leverandører, og henter dessuten frukt og urter fra egen hage. På tunet har vi eget røyke hus og her lages også eget krydderbacon, og einerøkt laks, selvsagt møysommelig på tradisjonelt vis.

Tanker rundt god drikke

På gjestetunet serverer vi god mat – mat som best nytes med god drikke til. Det gode i glasset må ikke alltid være vin. Vi søker å tilby et mangfoldig utvalg av øl, vin, cider og fruktdrikker. Og samarbeider med mange artige produsenter.

Noen av våre bedre viner vil du også finne på glass. Vi legger mye arbeid i å finne gode smaker til fornuftig pris.

Vår vinliste finner du her, Ta  gjerne kontakt for spesielle vinønsker på info@bjornefjordengjestetun.no . Vi hjelper deg gjerne.

Booking & Review