Mat & drikke

Vi setter vår stolthet i å servere god mat og godt drikke. Vi har tilgang på råvarer av ypperste kvalitet, enten det er fisk, skalldyr, frukt, grønnsaker eller kjøtt. Kjøkkensjefen vår sørger for at råvarene, mange av dem lokale, tilberedes med respekt for tradisjoner, stor arbeidsglede og raffinerte vrier. Dog uten jåleri.

Vår matfilosofi

 

Gjestetunet bruker mange lokale leverandører, og henter dessuten frukt og urter fra egen hage. På tunet lages også eget krydderbacon, og pinnekjøttet forberedes selvsagt møysommelig på tradisjonelt vis. Lammene som henger til modning er fra gården ved siden av. Jordbærene er økologiske og kommer fra Siren Tømmerbakke i nabolaget, den drenerte yoghurten fra ostegården i Fana, fisken fra Bergen og aspargespotetene er også lokale (de er forresten tatt opp med hest og kjerre), for å nevne noen av godsakene som bringes til gards…

Bjørnefjorden 51 Bjørnefjorden fiskerett komprimert

Tanker rundt god drikke

På gjestetunet serverer vi god mat – mat som best nytes med god drikke til. Det gode i glasset må ikke alltid være vin. Vi søker å tilby et mangfoldig utvalg av øl, vin, cider og fruktdrikker.

Noen av våre bedre viner vil du også finne på glass. Vi legger mye arbeid i å finne gode smaker til fornuftige priser. De gode smakene – julebord, selskap, fest, kick-off, bryllup, lunsj og middag – alt i nærheten av Bergen.

Ta  gjerne kontakt for spesielle vin ønsker på info@bjornefjordengjestetun.no . Vi hjelper deg gjerne.

 

Booking & Review