Opplevelser

Bjørnefjorden Gjestetun er et lite hotell, ikke et storhotell med høy puls. Men de nydelige omgivelsene er til for å nytes, og vi hjelper deg selvsagt gjerne med gode opplevelser. Kanskje du ønsker deg ruten for en forfriskende joggetur før middag, en konsertopplevelse i det nye kulturhuset i Os, eller et slag golf?

Turer

Hvorfor ikke rusle en tur i den nydelige hagen på Moldegaard, eller vandre langs grusveien til badeplassen ved fjorden? På Lysøen, hvor villaen av samme navn ligger, er det bygget et nett av spaserstier (totalt 13 kilometer) som gir besøkende en helt spesiell turopplevelse.

Os Kommune tilbyr ulike kart av turområder. Disse kan du finne her.

Joggeruter

Kort, eller langt, det er mange muligheter for å svette ut i nærområdet. Fortell oss om du ønsker en ”topptur” før frokost eller en rask sprint før middag, og vi gir deg rutene. Vi har mange oppmerkede turløyper.

Golf

Vår nærmeste nabo er Bjørnefjorden Golfklubb, som har en 9-hullsbane, drivingrange og puttinggreene. I klubbhuset finnes topp moderne golfsimulatorer som er flittig brukt særlig i vinterhalvåret.

Om våre Golf-pakker les gjerne her.

Kultur

De mest kjente severdighetene i umiddelbar nærhet er Lysøen, Ole Bulls sommervilla, og Holdhus Kyrkje.

Os har for øvrig en helt nytt kulturhus, som jevnlig tilbyr blant annet kino og konserter. Kulturhuset Oseana ligger i sentrum av Os, ti minutters gange fra gjestetunet. Vi tilbyr spesielt gode priser til de som skal på konsert. Les gjerne her om Konsertpakke.

Bading

Man kan bade i fjorden når som helst på året men vinteren er nok for de mest hardbakte av oss. Vi anbefaler Osbadet – et nytt og spennende konsept med store basseng og flott infrastruktur!

Andre aktiviteter

Ønsker du å ri på hest, en båttur på fjorden, eller stå på ski? Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby flere aktiviteter. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd hvis det er noe du lurer på eller gjerne vil forhåndsbestille.

Booking & Review