Golf-pakke

Golf ved Bjørnefjorden fra 1325,- per natt inkludert middag!

For bestilling av denne pakken, vennligst send epost til: info@bjornefjordengjestetun.no

Vi kan nå tilby deg golf-opplevelsen med overnatting på Bjørnefjorden Gjestetun, i idylliske omgivelser med et fantastisk utsikt mot Bjørnefjorden, og en nydelig middag. Både nybegynnere og profesjonelle spillere kan benytte seg av tilbudet.

Golfbanen ligger rett over veien fra hotellet og har flere utslag med god utsikt til fjord, fjell og Folgefonna. Selve banen er en park / skogsbane med 9 hull og har en rekke vakre og utfordrende hull. Her er et langt par 5 hull, korte par 3, og par 4 hull med smale fairwayer som krever presisjon på utslaget. Greenene er av varierende størrelse med onduleringer, som gjør at innspillet til greenen krever planlegging og presisjon.

Spill golf året rundt! I vintersesongen, eller hvis det er svært dårlige golfforhold har Bjørnefjorden Golfklubb tilby 2 oppgraderte simulatorer (siste versjon av Full Swing Golf Simulatorer).

Dette får du:

Pakke 1:

En overnatting, en 2-retters middag, en frokost buffet, en golf-spill på 9-hullsbane (kan oppgraderes til 18 hull på stedet for 100 NOK per spill)

Pakke 2:

To netter, en 2-retters middag, 2 frokost buffet, 2 golf-spill (2 av dagene) på 9-hullsbane (kan oppgraderes til 18 hull på stedet for 100 NOK per spill)

Vennligst opplys hvilke dagene du vil ha golf på og når vil du spise middag, for at vi skal kunne reservere bane/simulator og forberede middag til deg.

Priser (uansett ukedag):

Pakke 1:

Enkelt rom: 1625,- per person

Dobbeltrom: 1325,- per person

Pakke 2:

Enkelt rom: 2725,- per person

Dobbeltrom: 2125,- per person

Oppgrader til Junior Suite til kun 250,- nok per natt!

Booking & Review