Hopp til innholdet
Hjem » Bloggarkiv » Bjørnefjorden

Bjørnefjorden

Utsikt utover fjorden

Når du skal på norgesferie i år bør du ha Bjørnefjorden i Os i tankene. Dette er en stille og rolig fjordtarm på Vestlandet som er verdt et besøk. Her kan du få en rolig og fredelig ferie i fantastiske landlige omgivelser på beste Vestland.

Aktiviteter i Bjørnefjorden

Når du er i Bjørnefjorden har du et stort utvalg av aktiviteter å finne på. Du kan ta en kjøretur og se flotte fossefall og fjell. Du kan også ta en tur for å gå i skjærgården og prøve deg på fisking. Kanskje er det du som setter den nye rekorden for fisk i fjorden.

Det er også mange flotte badeplasser langs fjorden for de som liker bading. Er du derimot av de som foretrekker ferskvann eller basseng så har vi et flott badeland med god plass og masse sklier og moro. Her er det flott å ta med barna for en innendørs aktivitet når det regner.

Opplev Vestlandet fra sin beste side

En tur til Bjørnefjorden er en fornøyelse når du er på Vestlandet. Her kan du oppleve spennende aktiviteter og du kan se mye flott norsk natur. Du kan la tankene flyte og drømme deg bort når du sitter nede ved vannet, med høye fjell rundt deg og en stille rolig bris blåsende gjennom håret.

Stikkord: